Bursa locurilor de muncă

În perioada 1 Ianuarie 2011 – 31 Decembrie 2012, Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad şi Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad au în implementare proiectul:

“ProAct – Măsuri active pentru integrarea profesională a persoanelor cu handicap”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 – “Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenţie 5.1. – “Dezvoltarea si implementarea măsurilor active de ocupare”. Valoarea totală a proiectului este de 2.087.920,00 lei, din care valoarea contribuţiei FSE este de 1.849.957,20 lei, valoarea contribuţiei de la bugetul naţional este de 182.962,80 lei, iar contribuţia proprie a beneficiarului de grant este de 55.000,00 lei.

Scopul proiectului vizează dezvoltarea şi implementarea unui program integrat de măsuri active de ocupare în rândul persoanelor cu handicap, aflate în căutarea unui loc de muncă, din judeţul Arad, cu accent pe îmbunătăţirea capacităţilor individuale de ocupare.

Beneficiarii proiectului vor fi 200 de persoane cu handicap din judeţul Arad, aflate în căutarea unui loc de muncă.

Bursa locurilor de munca va fi organizata în data de 26 octombrie 2012, de catre Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in colaborare cu Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca a Judetului Arad si Directia Generala de Asistenta Sociala și Protectia Copilului Arad, iar evenimentul se va desfasura la Hotel Central str. Horia, nr.8, Arad, incepand cu orele 10.00.

Bursa Locurilor de munca adresată persoanelor cu handicap reprezinta un sprijin și o oportunitate pentru persoanele cu nevoi speciale de a-si identifica un loc de munca și de asemenea, aceasta actiune reprezinta o masura activă pentru combaterea si prevenirea șomajului.

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială.

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany

Calea Dorobantilor nr. 4, Timisoara

Persoana de contact: Codruţa Darida, Manager proiect

Tel/fax: 0256 499 431; 0356 401 984

E-mail: bsst@bethany.ro; codruta.darida@bethany.ro

Site: www.proact.bethany.ro

Puteți descărca Comunicatul de presa în format pdf dând click aici.