Obiectivele proiectului

Obiectivul general al proiectului este constituit de dezvoltarea si implementarea unui program integrat de masuri active de ocupare in randul persoanelor cu handicap, aflate in cautarea unui loc de munca, din judetul Arad, cu accent pe imbunatatirea capacitatilor individuale de ocupare.

Avand in vedere acest obiectiv,  beneficiarii proiectului au participat la cursuri de initiere  si de formare profesionala, urmand ca incepand cu data de 19 martie se fie demarat si cursul de calificare in meseria de lucrator in alimentatie.

Beneficiarii inscrisi la acest curs de calificare, indiferent de experienta in domeniu, sunt asteptati sa se implice in acumularea teoretica si practica a cunostintelor din acest domeniu important de activitate.

Cursantii vor fi instruiti sa indeplineasca  toate functiunile din bucatarie, de la curatenie la creatie si productie, sa asigure permanent cele mai inalte exigente in materie de calitate.

Absolventii cursului vor avea usile deschise ca prin implicare, bun simt, atitudine, creativitate si aport dovedit , la locul de munca pe care-l vor avea in aceasta profesie, sa promoveze si sa atinga satisfactii profesionale ce pot deschide reale oportunitati in cariera fiecaruia.

Avem convingerea ca fiecare cursant va descoperi un mediu ideal pentru cultivarea unor reale talente in domeniul alimentatiei publice, cu capacitate si conditii propice pentru formarea complexa a unei persoane in acest domeniu cat si pentru a oferi celor pregatiti , satisfactii si impliniri profesionale , dar si materiale.

 

Expert mediere profesionala 1

Octavian Turcu