Curs maseor

 
 

    Un factor determinant in procesul gasirii si ocuparii unui loc de munca , il reprezinta nivelul de calificare si potrivirea intre locul vacant si specializarea avuta de candidat.

    Pornind de la aceasta realitate si beneficiarii existenti in proiect, se impune calificarea acestora in profesii specifice persoanelor cu handicap. Profesia de maseor este una din profesiile care corespunde cerintelor persoanelor cu dizabilitati.

    Avand in vedere aceste cerinte, in perioada 14 noiembrie 2011 – 19 ianuarie 2012 s-a desfasurat cursul de initiere in profesia de maseor pentru un numar de 20 beneficiari ai proiectului.

Cursul a fost structurat intr-o parte teoretica si una practica. Cele doua forme de pregatire, teoretica si practica, s-au desfasoara simultan, astfel incat cunostintele asimilate in partea teoretica au fost puse in practica imediat, in scopul formarii deprinderilor corecte de efectuare a masajului.

Interesul beneficiarilor inscrisi la aceasta forma de pregatire a fost major, aspect reiesit din prezenta acestora la cursuri. Este de remarcat interesul si progresele facute de toti beneficiarii inscrisi la curs.

Expert mediere profesionala 1

Octavian Turcu